Hírek

A kerület 240. születésnapja alkalmából óvodásoknak és iskolásoknak meghirdetett rajzpályázatra több mint száz alkotás érkezett. A november 22-i eredményhirdetésen négy korcsoportban jutalmazták a legjobban sikerült pályaműveket. A zsűri fődíját Kállay Gergely (Losonci Téri Általános Iskola) nyerte el, az elismeréseket Sántha Péterné alpolgármester adta át.

Téli szünet előtti utolsó tanítási nap:

2017. december 20. (szerda) 8:00-10:45-ig

Téli szünet utáni első tanítási nap:

2018. január 3. (szerda)

 

Gratulálunk a Losi csapatainak a kiváló eredményekért!

OKTÓBER 6. Az aradi vértanúk napjára emlékeztünk.

Izgalmas pedagógiai újításba fogott Kása Gabi néni és az 5.c.

Hétfőnként az első órában szabadon beszélgethetnek az élet fontos dolgairól úgy, hogy a környező világot és főleg önmagukat pozitív szemüvegen át nézik. Mi már tudjuk, „mindenki jó valamiben”! Ők ebben is!

 

Boldog Iskola címátadó és szakmai nap

 

Boldogságóra Programunkhoz, 4000 pedagógus csatlakozott, több mint 80.000 gyerek bevonásával. Hazánkon kívül idén szeptembertől további 6 ország iskolái (Szlovákia, Románia, Ukrajna, Szerbia, Horvátország, Ausztria) is becsatlakoztak a magyar szakemberek által megalkotott személyiségfejlesztő gyerek programunkba. Ezen program idei nagy-rendezvényén, a mai napon 500 pedagógiai intézmény vezetőjét és pedagógusát láttuk vendégül. A szakmai napon 350 intézmény került Boldog Iskola, Boldog Óvoda és Örökös Boldog Iskola címmel kitüntetésre. Ezúton is köszönjük csodálatos és példaértékű munkátokat, amit nap, mint nap megtesztek a jövő nemzedékéért! Drága pedagógusok, JOBB VELETEK A VILÁG!

Fotó: Photography by Perle - Halmai Gyöngyi; Jarldesign - Protzner György

Fel