A Magyar Sakkszövetség Elnöksége a Losonci Téri Általános Iskolának ítélte a 2015. év Legeredményesebb Nagytérségi Iskolája címet. A 2009 és 2010 után, már harmadik alkalommal elnyert díszes kupát a 2016. január 16-án, az MSSZ székházában megtartott ünnepélyes ifjúsági díjkiosztó ünnepségen vette át a LOSI képviseletében Stenczinger Csilla igazgatónő és Horváth Zoltán sakkpedagógus a sakk történetének legjobb női sakkozójától, Polgár Judittól.

A Losi a 2015 tavaszi Sakk Diákolimpia országos döntőin elért sikereivel érdemelte ki a rangos elismerést. Három csapata képviselte Józsefvárost és Budapestet a tavalyi országos csapatdöntőkön. A felsős lánycsapat országos bajnoki címet szerzett! Az alsós lánycsapat negyedik helyezést szerzett, míg az alsós fiúcsapat a középmezőny elején végzett.

Az évtizedek óta folyó sakk-oktatás a LOSI-t országos hírű felkészítő helyé tette. A jövő tanév elsősei is megismerkedhetnek a sakkjáték szépségével. Az idei tanévben a diákolimpián induló LOSIs diákoknak szurkoljunk együtt!

 MSSZ Ifjúsági díjkiosztó201601162

 

Fel