Superar Zeneművészeti Program

Pályaorientációs tanítás nélküli munkanap
2019-11-17
Bolyai Matematika Csapatverseny
2019-12-02
Pályaorientációs tanítás nélküli munkanap
2019-11-17
Bolyai Matematika Csapatverseny
2019-12-02

A SUPERAR szuper gyerekcsapat, akik világ körüli zenei utazásra hívnak bennünket. Velük megismerkedünk a közeli és távoli népek dallamaival és ritmusvilágával. A zene inspirál, a zene formál, a zene kiteljesít, a zene közös!

Ez az eszköze a Superar Zeneművészeti Magyarország programnak, így segíti, fejleszti, formálja közösséggé a gyerekeket és épít hidat a hozzájuk csatlakozó több mint 2700 gyerek között itthon és külföldön.

Gratulálunk a Losonci Téri Általános Iskola 2.a és 2.b osztályok Superar kórusának az első nagy fellépéséhez! Nagyon büszkék vagyunk a kis csapatra, akik csupán két hónapnyi közös munka után óriási figyelemmel, odaadással és örömteli énekléssel nyolc nyelven varázsolták el a közönséget!

A szülők nagy izgalommal kísérték el a kis csapatot. A sikeres előadás után a családok részt vehettek a Nemzeti Galéria által szervezett gyermekprogramokon és megtekinthették a kiállításokat is.

Köszönjük a meghívást Magyar Nemzeti Galériának és a csodás zongora kíséretet Iványi Magdolnának! (Superar Facebook bejegyzés, 2019. nov. 10.)