Étkeztetés tudnivalók

Étlapok:

Tisztelt Szülő!

A járványhelyzetre tekintettel változik az étkezések befizetési rendje.
• A jelenleg már átutalással fizető gyermekekre ezek a változások nem vonatkoznak, hiszen a szülők már e-mailben kapják a fizetendő összeget és utalják a megadott határidőre.
A jelenleg készpénzben fizető szülők, amennyiben lehetséges, kérjük, hogy az ebédbefizetést átutalással rendezzék. Ehhez szükségünk lesz egy e-mail címre és egy átutalási nyilatkozatra. Az e-mail címet, melyre a további tájékoztatást szeretné kapni, szíveskedjék megküldeni a gabor.monika@jszszgyk.hu email címre, amelyben megírja gyermeke nevét, osztályát és iskoláját.
Amennyiben továbbra is készpénzben szeretné rendezni az ebédbefizetést, úgy kérem, hogy a kiírt pontos összeget az előre megadott befizetési napokon borítékba szíveskedjék betenni, melyet gyermekével küldjön be részemre. A borítékra írja rá a gyermek nevét, osztályát. A nyugta a borítékban kerül visszaküldésre.
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők esetén az étkezés megrendelése a korábbi évekhez hasonlóan történik. Amennyiben még nem hozta be az iskolába a határozatot illetve folyamatban van, kérem, ahogy megkapja, fényképezze le és küldje el a fenti emailcímre vagy tegye borítékba és küldje be a gyermekkel, megrendelem az étkezést és fog kapni egy nyilatkozatot, melyet kitöltve, aláírva kérek vissza emailen vagy borítékban.
Kérjük a szülőket emailen vagy a befizetési borítékon tájékoztassanak ha:
-gyermeke étkezési rendje változik,
- jogosult lett-e kedvezményre, vagy már nem jogosult
-kér-e diétás étrendet gyermeke részére, szüksége van-e speciális menüre
A fenti adatokra az étkezési díj pontos kiszámítása, illetve az étkezés pontos megrendelése miatt van szükség.

Ebédbefizetés


2020. november hónapra (21 napra)


2020. október 12-én, hétfőn 8:00-11:00 és 12:00- 14:00 óráig
2020. október 13-án, kedden 8:00 – 12:00 óráig

  Teljes ÁR  50%-os ÁR
3x-i 439,2 Ft/nap 219,6 Ft/nap
3x-i összesen: 9.225,- Ft.. 4.610,- Ft.
Ebéd 304,2 Ft/nap 152,1 Ft/nap
Ebéd összesen: 6.390,- Ft. 3.195,- Ft.

Dokumentumok:

RGYK határozattal 100%-os kedvezmény jár 3gyermek (csak nyilatkozat kell), tartósan beteg gyermek és SNI esetén (határozat illetve szakértői vélemény szükséges) 50%-os kedvezmény jár

Érvényes határozat vagy szakértői vélemény és nyilatkozat elmaradása esetén nem áll módunkban a gyermek részére ebédet rendelni!


Kérem az ebédbefizetési napok pontos betartását!

Gábor Mónika 06-20-214-91-18 gabor.monika@jszszsgyk.hu

JSZSZGYK gazdasági ügyintéző

https://losialtisk.hu/wp-admin/edit.php?post_type=layout